Bereidingswijze:
- Een makkelijker, lekkerder en sneller toetje of tussendoortje krijg je bijna niet.
- Neem 1 banaan en snijd deze doormidden en leg hem op een bord.
- Vervolgens pak je de magere kwark en verdeel 4 eetlepels over de banaan.
- Schep dan 1 eetlepel pindakaas uit de pot en verdeel ook deze over de banaan.
- Neem dan nog een handje rozijnen en sprenkel deze eroverheen.
- En als laatste een theelepel honing eroverheen voor net dat zoete smaakje.
- Klaar is Kees!
Voedingswaarde gehele bananensplit:
360 Kcal
55,9gr Koolhydraten
12,8gr Eiwitten
8gr Vetten
Optioneel
* Kies ook hier voor een magere kwark/yoghurt die jij lekker vind. Kan ook met een smaakje, soja of lactosevrije variant zijn.
** Lust je geen pindakaas dan kun je ook kiezen voor een andere notenpasta of bijvoorbeeld appelstroop. Je kutn er natuurlijk ook voor kiezen om verse noten te gebruiken.